2011-01-05 15:03:04• hírek • (x)

Pótszilveszeter a Chilly Csárdával

Hatalmas pótszilveszteri bulira készülnek a Piramida termében.

Biztos, hogy nem bánta meg az, aki idén a szilveszeteri buli kiválasztásakor a Chilly Csárda bulijára szavazott. A Piramida Batizi úti rendezvénytermében megrendezett bulin több mint 160-an tomboltak, ettek az ínyenc falatokból és kóstolgattak a bőséges italkínálatból.

Ennek a bulinak a folytatása lesz a január 15-én, szombaton este megtartott pótszilveszter, amit szintén a jól bevált Piramida-teremben tartanak majd. A rendezvényre a belépő személyenként 30 lejbe kerül, a jó hangulathoz pedig a bőséges svédasztalos vacsora és az érkezéskor kapott koktél is hozzájárul majd. A Chilly Csárdás fiúk elmondása szerint a svédasztalon hidegtál, meleg étel, levesek és desszert is lesz, úgyhogy az biztos: senki sem fog éhezni a pótszilveszteri partyn. A jó hangulathoz az italpult bőséges kínálata is a vendégek rendelkezésére áll.

Jegyek a helyszínen is kaphatók, ám akik jó előre bebiztosítanák helyüket a bulira, azok a Chilly Csárda Petőfi utca 30 szám alatti székhelyén is megválthatják a belépőt.


Pótszilveszteri buli lesz a Chilly Csárda szervezésében
Pótszilveszteri buli lesz a Chilly Csárda szervezésében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: